Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Традиції та менталітет італійців

Дисципліна:

Країнознавство

Ключові слова роботи:

Сімейні , Традиції , італійців, звичаї

ID роботи:

4456

Вид роботи:

Курсова

План:

ВСТУП           3
Розділ 1. Традиції поведінки у суспільстві 5
Розділ 2. Сімейні традиції    11
Розділ 3. Традиції і звичаї, пов'язані з святами      15
Розділ 4. Весільні традиції    21
Розділ 5. Менталітет італійців         27
ВИСНОВКИ  33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ         36

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

36

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Традиції та менталітет італійців

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

Італійці - своєрідний народ. З одного боку, це ексцентричні балакуни з виразною мімікою і активною жестикуляцією, щоб будь-яким способом привернути увагу співбесідника, з іншої - вони статечні, люблять свій будинок і сім'ю.
Італійці традиційно надають дуже велике значення освіті, особливо вищій. Багато сторіч положення людини в суспільстві визначалося або знатністю, або його утвореною. І якщо першу перевагу можна було отримати тільки по спадку, то другого людина могла добитися сам. Відповідно, і рівню навчання тут завжди приділялася підвищена увага. У країні діє безліч визнаних у всьому світі учбових закладів, зокрема старі університети Болоньї і Салерно.
У Італії прийнято звертатися до людини за його посадою, до педагога будь-якого рівня - "професор", до лікаря - "доктор", до тренера - "маестро" і навіть "інженер" - дуже поважний титул для людини з технічною освітою. У цьому є елемент традиційної італійської гри, покликаної підкреслити статус співбесідника, але є і щира пошана до чужих знань. Впадає в очі і відмінне знання хороших манер практично всіма італійцями - навіть в глухому гірському селі стіл буде сервірований по всіх правилах етикету, а притримати двері перед жінкою не забуде і тінейджер .
Мова - найбільш яскравий "маркер" соціального статусу в Італії. Чим освіченіша успішніша людина, тим ближча його мова до літературної, і тим менше в нім діалекту.
Італійська експансивність простежується у всіх сферах суспільної поведінки. Цілком допустимі обійми і поцілунки на публіці, причому не тільки між особами різної статі. Також допускається не просто торкатися до співбесідника під час бесіди, але і тримати його за руку або обіймати за плечі. Цілком допустимо називати малознайомих людей "каро" або "кара" ("дорогою", "дорога") і навіть "белло" або "белла" ("милий", "мила"), хоча зазвичай обходяться неофіційною формою вітання і прощання - "чао".
Італійці з дитинства виробляють особливий стиль комунікації, той, що найяскравіше виявляється в погляді - це ціла система міміки, жестів, загортання і округлення очей, поз і інтонацій, покликана підкреслити уявні або дійсні емоції "виконавця". Причому тут важливо не стільки донести свої думки до співбесідника, скільки відчути себе центром уваги і підкреслити свою значущість. Украй важливо показатися впевненим, життєрадісним і вміючим управляти своїм життям. Причому часто це граничить з нахабством, але тільки не в очах італійця! Якщо він чогось не знає - він упевнено віщатиме про це як завзятий професор, якщо він застряг в пробці - об'їде її по бордюру, якщо бачить співбесідника вперше в житті - обійматиме його за плечі і заглядатиме в очі як кращому другу. І в цьому немає нічого надуманого - вони щиро вважають, що весь ці флер і пантоміма додають образності і душевності бесіді.
У бесіді прийнято дивитися в очі співбесідникові, оскільки вважається, що той, хто не може дивитися в очі, щось приховує. Тут не насторожує звичка людей на вулицях вдивлятися в очі зустрічних або манера продавців заглядати в очі покупця - для італійця це цілком звична справа. І при цьому італієць ніколи не вибачатиметься, якщо дійсно не відчуває за собою провини, навіть якщо окропив когось брудом з-під коліс ("дороги такі!") або штовхнув ліктем ("а ти сам куди дивився?"). І тут же можна побачити трепетне, майже дитяче, відношення до друзів. Для місцевого чоловіка друзі - мало не сенс життя, з ними проводять велику частину вільного часу, у них шукають підтримки у важкі часи, їх честь і гідність відстоюють з не меншим запалом, чим свої. У жінок все трохи складніше, але думка подруг часто означає багато більше, ніж решта всього світу - тільки мати і батько, мабуть, мають для італійки більший авторитет.

Пошана до старших всеосяжна - вони першими входять в кімнату, першими сідають за стіл, та і взагалі зазвичай керують всіма церемоніями. У них прийнято питати ради з щонайменшого приводу, причому у випадку, якщо за столом сидить декілька літніх людей, орієнтуються на найстаршого, навіть якщо він не є членом сім'ї. Діти зазвичай виконують всякі дрібні доручення або прислужують старшим в міру пристойності (відкрита підлесливість тут не заохочується). Традиція примушує молодших жінок публічно підкорятися чоловікам і не суперечити їм, проте старші жінки в сім'ї можуть переривати розмову чоловіків без побоювання. При цьому для всіх характерне обов'язкове збереження "белла-фігура" (bella figura, образний переклад -

Мальська М.П., Гамкало М.З., Бордун О.Ю. Туристичне країнознавство: Європа. - К.: ЦУЛ, 2009. – С. 143-144.

Особливості англійської культури та її найвизначніші представники
Державний та політичний лад Словакії
Державний та суспільний лад Угорщини
Особливості французької культури
Традиції та менталітет італійців






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views