Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Підстави направлення кримінальної справи на додаткове розслідування

Дисципліна:

Кримінально-процесуальне право

ID роботи:

4058

Вид роботи:

Контрольна

План:

ВСТУП           3
1. Причини повернення кримінальних справ на додаткове розслідування      4
2. Судова практика повернення справи на додаткове розслідування   10
ВИСНОВКИ  19

ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА     21

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

22

Рік написання:

2010

Ціна:

40 грн.

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

З метою забезпечення правильного та однакового застосування судами процесуального законодавства, що регулює повернення кримінальних справ на додаткове розслідування, Пленум Верховного Суду України у своїй Постанові від 11 лютого 2005 р. № 2 „Про практику застосування судами України законодавства, що регулює повернення кримінальних справ на додаткове розслідування” постановив звернути увагу судів на те, що згідно зі ст. 161 Кримінально-процесуального кодексу України (далі — КПК) здійснення обвинувачення в суді покладається на прокурора, а в окремих передбачених у КПК випадках це вправі робити потерпілий чи його представник. Захист підсудного здійснює сам підсудний, його захисник або законний представник. Суд, залишаючись об’єктивним і неупередженим, має створити необхідні умови для виконання сторонами їхніх процесуальних обов’язків та здійснення наданих їм прав, розглянути кримінальну справу і постановити відповідне рішення. З огляду на ці вимоги закону суди при розгляді кримінальних справ не вправі перебирати на себе функції обвинувачення чи захисту.
Відповідно до ст. 246 КПК суддя при попередньому розгляді кримінальної справи вправі з власної ініціативи повернути її на додаткове розслідування лише у випадках, коли під час порушення справи, провадження дізнання або досудового слідства були допущені такі порушення вимог КПК, без усунення яких вона не може бути призначена до судового розгляду.
У решті передбачених зазначеною статтею випадків, а саме коли є підстави для притягнення до кримінальної відповідальності інших осіб, окремий розгляд справи щодо яких неможливий, або для кваліфікації дій обвинуваченого за статтею Кримінального кодексу України (далі — КК), якою передбачено відповідальність за більш тяжкий злочин, чи для пред’явлення йому обвинувачення, яке до цього не було пред’явлене, справа може бути повернена на додаткове розслідування лише за наявності відповідного клопотання одного із названих у ч. 2 ст. 246 КПК учасників процесу.
Питання про те, чи перешкоджає порушення закону, допущене під час порушення справи, провадження дізнання або досудового слідства, її призначенню до судового розгляду, вирішується залежно від того, наскільки істотним воно було, до ущемлення яких прав та інтересів учасників процесу воно призвело і чи є можливість поновити ці права й інтереси. Кримінальна справа у будь-якому разі не може бути призначена до судового розгляду, якщо: вона не була порушена або порушена некомпетентною особою; її розслідування провадила не уповноважена на те особа чи особа, яка підлягала відводу; було порушено вимоги КПК про обов’язковість пред’явлення обвинувачення і матеріалів розслідування для ознайомлення; при провадженні дізнання чи досудового слідства було порушено право обвинуваченого на захист або право користуватися рідною мовою чи мовою, якою він володіє, і допомогою перекладача.
Допущені при вчиненні окремих слідчих чи процесуальних дій порушення закону, що призвели до ущемлення прав та інтересів учасників процесу, поновити які неможливо, не можуть бути підставою для повернення справи на додаткове розслідування. За наявності відповідних підстав такі порушення мають тягти визнання доказів недопустимими.
Не може бути підставою для повернення справи на додаткове розслідування і недодержання прокурором вимог статей 228—232 КПК (якщо для усунення допущених порушень не потрібно проводити слідчі дії). У таких випадках відповідно до ст. 2491 КПК суддя повертає справу прокурору для усунення недоліків.

Повернення справи на додаткове розслідування через наявність підстав для притягнення до кримінальної відповідальності інших осіб допускається лише за умови, що окремий розгляд справи щодо останніх неможливий і що надійшло відповідне клопотання прокурора, обвинуваченого, його захисника чи законного представника. Питання про наявність таких підстав вирішується з урахуванням доказів, що є у справі, інших конкретних її обставин, а також вимог ст. 94 КПК, в якій визначено приводи і підстави до порушення кримінальної справи.

КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНА ФОРМА
Оцінка доказів у кримінальному процесі
СЛІДЧИЙ ЯК УЧАСНИК КРИМІНАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ
Кримінально-процесуальне значення підслідності
КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ ЗАКОН
Підстави направлення кримінальної справи на додаткове розслідування
Порядок судового розгляду справ про застосування примусових заходів медичного характеру
Спрощена процедура судового розгляду при кримінальній справі (угода про визнання вини)
СТАДІЯ ПОПЕРЕДНЬОГО РОЗГЛЯДУ ТА ЇЇ ПРОЦЕСУАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ
Варіант 2. Постанови, кримінально-процесуальні документи, їх структура та реквізити
ВАРІАНТ 3. ВИДИ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДЖЕРЕЛ ДОКАЗІВ І ВИМОГИ ЩОДО ЇХ ОФОРМЛЕННЯ
ДЖЕРЕЛА, ПРОЦЕСУАЛЬНІ НОСІЇ ТА ЗМІСТ ДОКАЗІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
ДОПИТ НА ДОСУДОВОМУ СЛІДСТВІ - КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНІ ТА ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ
ЗАХИСНИК У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНА ФОРМА
КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ ЗАКОН
Підслідність та підсудність у кримінальному процесі
ПРОВАДЖЕННЯ СЛІДЧИХ ДІЙ
ПРОЦЕС, ПОРЯДОК ТА ПІДСТАВИ ВІДКЛАДЕННЯ, ЗУПИНЕННЯ, ЗАКРИТТЯ СПРАВИ СУДОМ ТА  ПОВЕРНЕННЯ ЇХ НА ДОДАТКОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ
РЕЧОВІ ДОКАЗИ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
РОЗГЛЯД КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ У КАСАЦІЙНОМУ ПОРЯДКУ
РОЗСЛІДУВАННЯ НОВОВИЯВЛЕНИХ ОБСТАВИН
СЛІДЧИЙ ЯК УЧАСНИК КРИМІНАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ
Слідчі дії
Варіант 2. Постанови, кримінально-процесуальні документи, їх структура та реквізити
Відшкодування судових витрат у кримінальному процесі
ЗАХИСТ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ ЗАКОН
Органи дізнання і досудового слідства
ПОНЯТТЯ І ЗАВДАННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ
ПОРУШЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ
ПРИНЦИП ПРЕЗУМПЦІЇ НЕ ВИНУВАТОСТІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ
ПРОВАДЖЕННЯ У СТАДІЇ ДОСУДОВОГО СЛІДСТВА
ПРОКУРОР У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
ЦИВІЛЬНИЙ ПОЗОВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views