Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Принципи і методи юридичної психології. Психологічні особливості професійного спілкування слідчого

Дисципліна:

Юридична психологія

Ключові слова роботи:

юридичної , психології , спілкування, слідчого

ID роботи:

4489

Вид роботи:

Контрольна

План:

Завдання 1. Принципи і методи юридичної психології   3
Завдання 2. Психологічні особливості професійного спілкування слідчого      13
Завдання 3. Перерахуйте кваліфікаційні ознаки належності групи до різновидів соціальних груп. Надайте їм психологічну характеристику. «При проведення операції було знешкоджено організовану групу розкрадачів державного майна. Чисельність групи 12 осіб. Група діяла протягом 5 років, визначалась організованістю та згуртованістю. Між членами групи були розвинені ділові та особисті стосунки, взаємна авторитетність.»            26
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА     29

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

29

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Принципи і методи юридичної психології. Психологічні особливості професійного спілкування слідчого

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

поводити себе стосовно об’єкта пізнання, які пізнавальні та практичні операції повинен здійснити, щоб досягти поставленої мети.
Методика — це система методів і процедур, яка застосовується в юридичній діяльності. Науково обґрунтована методика вивчення, наприклад, особистості правопорушника припускає сукупність правил, що регулюють послідовність здійснення юристом відповідних операцій і застосування при цьому певних методів. Методика — ніби модель дослідження, розгорнута у часі. Вона завжди конкретна й унікальна, бо визначається характером об’єкта вивчення, цілями і завданнями, зовнішніми обставинами тощо.
Найважливішим і найскладнішим з трьох аналізованих понять є поняття “методологія”, яке трактується так: методологія — це система принципів і способів організації і побудови теоретичної та практичної діяльності, а також вчення про цю систему.
Найзагальніше визначення принципу представляє його як початок, основу, вихідне положення (першопочаток, основоположення) явищ дійсності та їх пізнання. Принципи характеризують як об’єктивну реальність, так і реальність суб’єктивну. Наприклад, у принципах зв’язку і розвитку, у принципах вищої нервової діяльності відображено буття речей і явищ об’єктивного світу, їх властивості й відносини. Принципи становлять основу для побудови системи знань, для викладення того чи іншого вчення. Як гносеологічне явище принцип багатогранний і має двояку природу, виконує дві різні функції:
а) принцип — це знання про дійсність. Розумова діяльність дослідника, обробляючи емпіричний матеріал, описуючи результати досліду, приводить до утворення наукових понять, а потім, здійснюючи синтез знань, підводить судження і поняття під принципи й ідеї;
б) принцип — це засіб пізнання дійсності. Виступаючи в цій якості, принцип виражає методологічну вимогу, яка ставиться до пізнання, своєрідне правило здійснення пізнавальних операцій. Наприклад, принцип єдності логічного та історичного в пізнанні вимагає, щоб теоретичне пізнання предмета проводилося з урахуванням історії як самого предмета, так і з урахуванням його пізнання.
Принципи виникають у результаті узагальнення досвіду пізнання. В об’єктивній дійсності принципів немає, і тому вони не можуть з’явитися як відображення самої дійсності у свідомості людини. Вони є відображенням пізнавальної діяльності, практики наукового пізнання.
Велике значення для юридичної психології має філософський принцип розвитку, бо явища, що вивчаються нею, відзначаються високою динамічністю. Суть цього принципу полягає в направленій, необоротній, закономірній зміні матерії і свідомості. У результаті розвитку виникає новий якісний стан суспільного об’єкта.
Об’єктом юридичної психології є людина як суб’єкт правоохоронної діяльності і учасник суспільних правовідносин, а також група людей (колектив). Принцип розвитку вимагає вивчати окрему особистість чи психолого-правові явища в групі (колективі) в їхньому розвитку, в динаміці. Оцінюючи, наприклад, звинуваченого, юрист-практик повинен простежити життєвий шлях цієї людини: час, місце народження і проживання, дитинство, навчання в школі, трудову діяльність, сімейне життя і т. д. Використання принципу розвитку дасть йому змогу з’ясувати, як змінилася свідомість звинуваченого в часі, які причини і тенденції цих змін, що собою представляє ця людина сьогодні. Якщо мова йде про оцінку будь-якої групи людей, то принцип розвитку вимагає розглядати розвиток цієї спільноти як обумовлений розвитком спільної діяльності її членів із урахуванням специфіки завдань, які розв’язуються, і особливостями групи. При цьому сам розгляд “руху” групи повинен відбуватися в досить широкому часовому діапазоні.

Нарешті, вивчаючи окрему особистість

Принципи і методи юридичної психології. Психологічні особливості професійного спілкування слідчого
Характеристика емоцій та почуттів. Психологія особистості правопорушника
Варіант 2. Психологічна структура особистості. Психологічні особливості та структура злочинних груп
Основні етапи формування антисоціальної поведінки. Психологічна характеристика юридичної праці
Психологічна структура особистості. Психологічні особливості та структура злочинних груп
Психологічні особливості різних видів злочинних груп. Психологічна характеристика очної ставки
ЮРИДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ Структура та напрями юридичної психології. Психологія масовидних явищ
ЮРИДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ. Історія розвитку та етапи юридичної психології. Психологічні особливості та структура злочинних груп
Юридична психологія. Характеристика емоцій та почуттів. Психологія особистості правопорушника






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views