Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Проблеми навколишнього середовища в сучасних міжнародних відносинах

Дисципліна:

Міжнародне право

Ключові слова роботи:

середовища , навколишнього , охорони

ID роботи:

4408

Вид роботи:

Дипломна

План:

ВСТУП           3
Розділ 1. Проблеми навколишнього середовища в сучасних міжнародних економічних відносинах           6
1.1. Сучасні глобальні екологічні проблеми          6
1.2. Проблеми технологічного зростання і його вплив на навколишнє середовище   10
1.3. Актуальні проблеми охорони навколишнього середовища в сучасних міжнародних відносинах         17
Розділ 2. Актуальні проблеми навколишнього середовища в Україні (м. Калуш)        29
2.1. Основні екологічні проблеми в України        29
2.2. Аналіз динаміки забруднення навколишнього середовища в Україні        40
2.3. Кіотський протокол. Копенгагенський самміт          50
Розділ 3. Вирішення проблем навколишнього середовища на міжнародному рівні сусідніх держав Україна-Румунія           58
ВИСНОВКИ  73
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ         77
ДОДАТКИ     80

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

81

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Проблеми навколишнього середовища в сучасних міжнародних відносинах

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

формування міжнародного екологічного права відбувалося по шляху прийняття конвенцій про захист окремих видів тваринного світу. Наприклад, Міжнародної конвенції по регулюванню китобійного промислу 1946 р., Конвенції про рибальство в північно-західній частині Атлантичного океану 1949 р., Конвенції про рибальство в північно-східній частині Атлантичного океану 1959 р., Угоди про охорону лососів у Балтійському морі 1962 р., Конвенції по зберіганню тюленів Антарктики 1972 р., Угоди про зберігання білих ведмедів 1973 р. і ін [2, с. 213].
Важливий напрямок міжнародного екологічного права - охорона природних комплексів і екосистем. У 1933 р. була прийнята Конвенція про охорону флори і фауни на Африканському континенті, а в 1940 р. Конвенція про охорону природи і захисту фауни і флори в Західній півкулі.
Щодо нещодавно були укладені Конвенція про водноболотні угіддя, що мають міжнародне значення головним чином у якості місця проживання водоплавних птиць, 1972 р.; Конвенція про зберігання європейської фауни і флори і природних місць проживання 1979 р.; Конвенція про зберігання морських живих ресурсів Антарктики 1980 р.; Конвенція про охорону природи в Південній частині Тихого океану 1986 р. Ці багатосторонні угоди регулюють, переважно на регіональній основі, широке коло питань, що стосуються обмежень на лов тварин і ведення полювання на них, вивозу тварин із районів що охороняються.
Значною віхою в розвитку міжнародного екологічного права явилося прийняття двох глобальних угод - Конвенції про охорону всесвітньої і природної спадщини 1972 р. і Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що знаходяться під погрозою зникнення, 1973 р.
Перша угода має на меті забезпечити створення ефективної системи колективної охорони пам'ятників природи, наприклад унікальних природних комплексів, районів проживання тварин, що зникають, і рослин [23, с. 176].
Друга угода встановлює обмеження і вводить міри контролю над міжнародною торгівлею видами рослинного ітваринний світу з метою недопущення надмірної експлуатації таких видів флори і фауни.
У природі є деякі види тварин, що у процесі своєї життєдіяльності перетинають межі держав. Ці види іменуються такими, що мігрують. Для захисту таких тварин у 1979 р. у Бонні (ФРН) була прийнята Конвенція про охорону видів диких тварин, що мігрують. У додатках до Конвенції дається перелік видів тварин, що мігрують, що знаходяться під погрозою зникнення, а також указуються ті види, у відношенні яких зацікавлені держави можуть укласти спеціальні угоди. Існують також конвенції, спрямовані на охорону птиць, що мігрують, забезпечення для таких птиць сприятливого середовища проживання.
Економіка багатьох держав має значний сектор, що базується на видобутку і переробці живих ресурсів морів і океанів. У зв'язку з постійним удосконалюванням засобів розвідки і видобутку живих ресурсів моря виникнула необхідність регулювання цього виду діяльності людини. Загальні норми, що відносяться до такого регулювання, містяться в Конвенції про відкрите море 1958 р. і Конвенції про рибальство й охорону живих ресурсів відкритого моря 1958 р. Надалі вони були розвинені в Конвенції ООН по морському праву 1982 р., Розділі 2 Частині VII (“Відкрите море”) який присвячений зберіганню живих ресурсів відкритого моря і управлінню ними.
Названі міжнародні-правові акти виходять із того, що держави і їхні громадяни мають право займатися рибальством у відкритому морі (свобода рибальства), дотримуючи при цьому норми міжнародних договорів і з огляду на інтереси прибережних держав. Держави зобов'язані приймати необхідні міри і співробітничати один з одним із метою зберігання живих ресурсів відкритого моря.
Загальні положення універсальних конвенцій конкретизуються в спеціальних угодах про використання і зберігання живих ресурсів відкритого моря, що частіше усього носять регіональний характер. До угод такого роду також відносяться Міжнародна конвенція про зберігання атлантичних тунців 1966 р., Конвенція по зберіганню живих ресурсів Атлантики 1969 р., Конвенція про зберігання лосося в північній частині Атлантичного океану 1982 р. і ін.

Міжнародне співтовариство також вживає заходів по захисту рослин і рослинного світу від хвороб і шкідників. У 1951 р. була укладена Міжнародна конвенція про захист рослин, що покладає на держави обов'язок приймати необхідні міри законодавчого, адміністративного і технічного характеру по захисту рослин. У 1983 р. була прийнята Угода про тропічні ліси, що часто піддаються хижацької експлуатації

Застовування колізійних норм щодо спадкування в міджнародному приватному праві
Зовнішньоекономічні договори (контракти)
Зовнішньоторгівельні угоди
Імплементація норм міжнародного екологічного права в національне законодавство України
Історичний аспект виникнення та становлення звичаєво-правових відносин
Поняття сучасного міжнародного правопорядку
Походження терміну міжнародне приватне право
Проблеми навколишнього середовища в сучасних міжнародних відносинах
Транзит вантажів через територію України
Трудові відносини з іноземним елементом та джерела їх правового регулювання
Укладення багатосторонніх договорів в рамках і під егідою міжнародних організацій
Україна і міжнародне право
ВЗАЄМНІСТЬ ЩОДО ФІЗИЧНИХ ОСІБ У МІЖНАРОДНОМУ ПРИВАТНОМУ ПРАВІ
ДОГОВІР МІНИ (БАРТЕРУ)
Загальна характеристика правового статусу іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні
КОЛІЗІЙНІ НОРМИ - ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРУКТУРИ ТА ВИДИ
МІЖНАРОДНЕ БАНКІВСЬКЕ ПРАВО
ПОНЯТТЯ ШЛЮБУ І УМОВИ ЙОГО РЕЄСТРАЦІЇ
СУБ'ЄКТИ МІЖНАРОДНОГО ПРИВАТНОГО ПРАВА
ФІЗИЧНІ ОСОБИ У МІЖНАРОДНОМУ ПРИВАТНОМУ ПРАВІ






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views