Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Укладення багатосторонніх договорів в рамках і під егідою міжнародних організацій

Дисципліна:

Міжнародне право

Ключові слова роботи:

міжнародних , договорів , ООН

ID роботи:

4463

Вид роботи:

Курсова

План:

ВСТУП           3
Розділ 1. Поняття та сутність міжнародних договорів     5
1.1. Порядок і стадії укладання міжнародних договорів   14
1.2. Кодифікація та уніфікація норм міжнародних договорів       25
Розділ 2. Основні міжнародні договори в рамках ООН   35
ВИСНОВКИ  39
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    41

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

42

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Укладення багатосторонніх договорів в рамках і під егідою міжнародних організацій

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

Право міжнародних договорів - галузь загального міжнародного права, тобто відносно автономна сукупність і система норм, в основі яких лежить єдність предмета регулювання, яким у даному випадку є укладення і виконання міжнародних договорів.
Відповідні звичайні норми загального міжнародного права в значній своїй частині кодифіковані нині в двох універсальних міжнародних конвенціях - Віденській конвенції про право міжнародних договорів 1969 р. і Віденській конвенції про договори між державами і міжнародними організаціями або між міжнародними організаціями 1986 р.
До першої з цих конвенцій примикає також Віденська конвенція про правонаступництво держав у відношенні договорів 1978 р.
У свою чергу, вищевказані конвенції встановлюють, що вони не містять положень щодо наслідків для міжнародних договорів, що виникають з міжнародної відповідальності держав і з початку воєнних дій між державами, тобто відсилають у цій частині до інших міжнародно-правових норм.
Інакше кажучи, дана галузь міжнародного права - це лише відносно автономна сукупність і система відповідних норм, тому що всі норми міжнародного права так чи інакше взаємозалежні .
Відповідно до Віденської конвенції про право міжнародних договорів 1969 р. "договір означає угоду, укладену між державами в письмовій формі і регульовану міжнародним правом, незалежно від того, чи міститься угода в одному документі, у двох або декількох зв'язаних між собою документах, а також незалежно від її конкретного найменування".
Таким чином, міждержавний договір - це міжнародно-правовий акт, що виражає в письмовій формі досягнуту зацікавленими державами згоду щодо їхнього взаємного поводження в процесі міжнародного спілкування. Отже, за рамками міждержавних договорів як письмових актів знаходяться, зокрема, так називані джентльменські угоди між державами, що укладаються в усній формі.
Однак, головне в приведеному визначенні те, що письмова угода, що укладається, між державами регулюється відповідними нормами міжнародного права.
Відсилання до таких норм означає в даному випадку відсилання:
по-перше, до норм Віденської конвенції 1969 р., обов'язкової для держав-учасників;
по-друге, до відповідних норм міжнародного права, що дійсні для тих, що не беруть участь у Конвенції держав у силу міжнародного порядку;
по-третє, до норм, що стосується, зокрема, наслідків для договорів, що виникають з міжнародної відповідальності держав і з початку воєнних дій між державами.
Крім того, у силу положень Віденської конвенції 1969 р. її норми застосовуються до відносин держав між собою в рамках міжнародних договорів, учасниками яких є також інші суб'єкти міжнародного права (практично міжнародні організації).
Конвенція застосовується також до будь-якого договору, що є установчим актом міжнародної організації, і до будь-якого договору, прийнятому в рамках міжнародної організації.
Додамо, що норми Конвенції, що мають силу відповідно до діючого міжнародного порядку, застосовні і до так званих неформальних міжнародних договорів, під якими відповідно до сучасної міжнародно-правової доктрини розуміються письмові угоди між державами багатостороннього характеру, які не містять положень про надання їм юридично обов'язкової сили, але які дотримуються державами, що їх уклали (наприклад, багато положень Заключного акта Наради по безпеці і співробітництву в Європі).
Міжнародний договір - одне з основних джерел сучасного міжнародного права, що здобуває все зростаюче значення в справі регулювання міждержавних відносин, особливо в нових сферах їхнього взаємного співробітництва (наприклад, в області космічної діяльності, охорони навколишнього середовища і т.п.).
Тому кодификація норм загального міжнародного права у Віденській конвенції про право міжнародних договорів 1969 р. з'явилася видатною подією в історії розвитку міжнародного права.
Договори укладаються для конкретного і чіткого визначення взаємних прав і обов'язків сторін договору .

Договірна форма закріплення міжнародних відносин обумовлює стабільність міжнародного правопорядку. Значення договорів визначається також і тим, що немає жодної галузі міжнародного права, становлення і розвиток якої не зв'язані з договорами

Дружков М. П. Заключение многосторонних договоров в рамках и под эгидой международных организаций. — К., 1986. – С. 23.

Застовування колізійних норм щодо спадкування в міджнародному приватному праві
Зовнішньоекономічні договори (контракти)
Зовнішньоторгівельні угоди
Імплементація норм міжнародного екологічного права в національне законодавство України
Історичний аспект виникнення та становлення звичаєво-правових відносин
Поняття сучасного міжнародного правопорядку
Походження терміну міжнародне приватне право
Проблеми навколишнього середовища в сучасних міжнародних відносинах
Транзит вантажів через територію України
Трудові відносини з іноземним елементом та джерела їх правового регулювання
Укладення багатосторонніх договорів в рамках і під егідою міжнародних організацій
Україна і міжнародне право
ВЗАЄМНІСТЬ ЩОДО ФІЗИЧНИХ ОСІБ У МІЖНАРОДНОМУ ПРИВАТНОМУ ПРАВІ
ДОГОВІР МІНИ (БАРТЕРУ)
Загальна характеристика правового статусу іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні
КОЛІЗІЙНІ НОРМИ - ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРУКТУРИ ТА ВИДИ
МІЖНАРОДНЕ БАНКІВСЬКЕ ПРАВО
ПОНЯТТЯ ШЛЮБУ І УМОВИ ЙОГО РЕЄСТРАЦІЇ
СУБ'ЄКТИ МІЖНАРОДНОГО ПРИВАТНОГО ПРАВА
ФІЗИЧНІ ОСОБИ У МІЖНАРОДНОМУ ПРИВАТНОМУ ПРАВІ






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views