Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Молоко і вершки

Дисципліна:

Різне

Ключові слова роботи:

молока , вершків , місця продавця

ID роботи:

4327

Вид роботи:

Курсова

План:

ВСТУП           3
1. Розвиток торгівлі в сучасних умовах економіки.          6
2. Сировина і виробництво молока і вершків. Харчова цінність молока і вершків.     9
3. Асортимент і вимоги до якості молока і вершків          17
4. Упаковка, маркування, зберігання молока і вершків    21
5. Порядок приймання та документальне оформлення при поступленні молока і вершків у магазин          26
6. Підготовка молока і вершків до продажу           29
7. Організація робочого місця продавця (раціональність робочого місця, безпечні прийоми роботи, обладнання, яке використовується)           32
8. Правила безпеки та охорона праці         35
ВИСНОВКИ  40

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ         43

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

44

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Молоко і вершки

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

Молоко - це біологічна рідина, яка виробляється молочними залозами самок ссавців. Воно багате різноманітними поживними речовинами (табл. 1). Таблиця 1. Хімічний склад молока Вид молока Вода Білки Жири Лактоза Мінеральні речовини всього у тому числі казеїн Альбумін і глобулін Коров'яче Козяче Овече Кобиляче 85-89 85-88 80-84 87-91 2,9-4,1 2,7-3,9 5,2-6,7 1,8-2,6 2,4-3,2 2,2-3,0 4,2-5,0 1,0-1,4 0,5-0,9 0,5-0,9 1,0-1,7 0,8-1,2 3,0-5,1 4,0-5,3 5,0-8,5 1,4-2,3 4,5-5,0 4,1-5,3 4,1-4,7 6,2-7,0 0,6-0,8 0,7-0,9 0,7-1,1 0,2-0,5 У коров'ячому молоці міститься незначна кількість небілкових азотистих речовин (альбумоз, пептонів, пептидів, амінокислот та ін.). Жир є у вигляді жирових кульок, які покриті зверху лецитино-протеїновою оболонкою. Ця оболонка не дає можливості з'єднуватися жировим кулькам між собою. Жирові кульки дуже малі (від 2 до 3 млрд в 1 мл). Температура плавлення молочного жиру становить від 27 до 35° С і є набагато нижчою, ніж у тваринних жирах. Основним вуглеводом коров'ячого молока є дисахарид лактоза (молочний цукор). Лактоза надає молоку солодкуватого смаку та 1/3 енергетичної цінності. Вона здатна зброджуватись молочнокислими і пропіоновокислими бактеріями та дріжджами. Свіжовидоєне молоко має у своєму складі незначну кількість органічних кислот (молочну, лимонну, аскорбінову, вугільну). При зберіганні сирого молока кислотність підвищується. Таке явище пояснюється розвитком мікроорганізмів, насамперед, молочнокислих бактерій. У молоці містяться майже всі жиро- і водорозчинні вітаміни. Більшість вітамінів надходить у молоко з кормів. Деякі жиророзчинні вітаміни (D, К) синтезуються в організмі тварини. У молоці виявлено понад 50 мінеральних елементів, найбільш важливими з них є кальцій і фосфор. 2. Питне коров'яче молоко В Україні створена розгалужена сітка молокопереробних підприємств, які постачають населенню міст, промислових центрів і сільської місцевості питне молоко, кисломолочні та інші продукти. Споживні властивості питного молока Питне молоко характеризується високими споживними властивостями, які визначаються його хімічним складом, засвоюваністю, енергетичною цінністю, органолептичними показниками, використанням. Вміст білків і цукрів у питному молоці такий як в свіжовидоєному. Кількість жирів в окремих видах питного молока нормується стандартами. Жири питного молока засвоюються краще, ніж свіжовидоєного. Це пояснюється їх дрібнодисперсним станом. Енергетична цінність молока невисока. Вона залежить, насамперед, від вмісту жиру і коливається від ЗО до 80 ккал/100 г. Біологічна цінність питного молока визначається вмістом повноцінних білків, поліненасичених жирних кислот, фосфатидів, мінеральних речовин, вітамінів. Молоко забезпечує потребу організму людини у жиророзчинних вітамінах на 20-30%, у вітамінах B2 і B6-на 70%, у вітаміні В12 - майже на 100%. Всі речовини у молоці знаходяться в оптимальному співвідношенні. Молоко характеризується високими органолептичними властивостями: ніжним і приємним смаком, привабливим білим кольором з жовтуватим відтінком. Воно необхідне для функціонування багатьох органів людини, насамперед печінки. Використовують молоко в їжу безпосередньо, для приготування перших, других і третіх страв, у хлібопекарській, кондитерській та інших галузях харчової промисловості. Класифікація та асортимент питного молока Питне молоко класифікують за способом термічної обробки, вмістом жиру і добавок, призначенням. За способом термічної обробки його поділяють на пастеризоване, стерилізоване і пряжене. Пастеризоване молоко без добавок виготовляють з таким вмістом жиру, %: 1,0; 1,5; 2,0; 2,5; 3,2; 3,5; 6,0 і знежирене. Молоко з вітаміном С випускають з вмістом жиру 1,5%, 2,5%, 3,2% і знежирене, а білкове - 1% і 2,5%. В молоко з вітаміном

Дисциплінарна відповідальність адвокатів. Види дисциплінарних стягнень
Права суб'єктів патентного права
Право інтелектуальної власності в Україні
Правовий захист державних виконавців
Добровільне особисте страхування
Місцеві фінанси
Первинне і вторинне право ЄС
Правовий стутус поліції Великобританії
ПРЕДМЕТ, ВИДИ СУДОВОЇ ПРОМОВИ
Римське право найдавнішого, класичного та посткласичного періодів
Національна ментальність
Мінімізація фінансових витрат емітента
Молоко і вершки
Торговые барьеры для пшеницы на Украине и в России
Функції релігії та релігійних організацій у суспільстві
Адвокатура
Безперервне навчання працівників
Захист права власності у Римі
Охорона праці
Поняття судової практики та її види. Витребовування майна з чужого незаконного володіння
Правозастосування як стадія реалізації цивільного законодавства України. Поняття та види судових прецендентів
БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
БІЗНЕС-ПЛАН ЛІТЕРАТУРНОГО КАФЕ
ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ ПРОПОЗИЦІЇ. КРИВА А. ЛАФФЕРА. ЕКОНОМІЧНА ПРОГРАМА ФІЗІОКРАТИЧНОЇ ШКОЛИ
Завдання та напрямки контррозвідувальної діяльності СБУ та інших спецслужб країн колишнього СРСР та СНД
Конфлікти та їх вирішення
МОДЕЛЮВАННЯ У НАУКОВОМУ ДОСЛІДЖЕННІ
Облік і аудит доходів і витрат та фінансових результатів комерційного банку
ОРГАНІЗАЦІЯ І ТАКТИКА ДІЯЛЬНОСТІ СПЕЦСЛУЖБ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ ПО ЗБОРУ ІНФОРМАЦІЇ ІЗ ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ - ТАЄМНО
ОСОБЛИВІСТЬ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Суб'єкт і об'єкт наукового пізнання. Поняття наукової методології і методів наукового пізнання
Сутність ефективності запровадження сучасних технологій навчання у викладанні юридичних дисциплін
Товарознавство
Філософія права. Ідея права і правова ідея. Догма права. Поняття онтології права






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views