Увага!

1. Усі наші роботи пройшли захист і отримали високу позитивну оцінку


.

2. Зателефонувавши за телефонами: 80505603140, 80673126507 (Микола) або написавши лист studentamua (собачка) mail.ru, ви отримаєте абсолютно достовірну і оперативну відповідь на ваші запитання.

3. Ви можете замовити цілу або тільки частину роботи:
- реферат - від 50 грн.
- контрольна - від 60 грн.
- курсова - від 200 грн.
- дипломна - від 500 грн.

4. За мінімальну доплату можуть бути внесені оперативно оновлення або переробки під ваші вимоги. Вартість доплати залежить від об'єму необхідного доопрацювання або переробки.

В рамках всіх доопрацювань і переробок дається ГАРАНТІЯ.





Автореферати Оплата
Замовити
Контакти










Besucherzahler rusian brides
счетчик посещений
web clocks relojes webs
Contatore
Besucherzahler ukrainian girls
website counter
Besucherzahler russian marriage
contatori per blog
contadores de visitas mail order brides
contatori per blog
besucherzahler contador de visitas
Contatore per sito






Форма заказа работ временно не работает. Если вы хотите купить какую-то работу, тогда просто отправьте СМС на номер 0505603140 или 0673126507 с вашим e-mail и ID номером работы (или темой) .

На ваш e-mail вы получите варианты оплаты и, после её осуществления, работа будет отправленна вам в самые короткие строки.

Если возникнут вопросы, набирайте 0505603140 или 0673126507 (с 09:00-21:00)


Правовий стутус поліції Великобританії

Дисципліна:

Різне

Ключові слова роботи:

поліції , Правовий , Великобританії

ID роботи:

4392

Вид роботи:

Дипломна

План:

ВСТУП           3
РОЗДІЛ І Правове регулювання діяльності  поліції Великобританії      6
Розділ ІІ Правовий статус (теоретичні основи)  суб'єктів   діяльності поліції Великобританії            33
2.1. Міністерство внутрішніх справ            36
2.2. Інспекція поліції її Величності  38
2.3. Контрольна Комісія      40
2.4. Місцеві поліцейські управління           43
2.5. Асоціація головних офіцерів поліції    46
РОЗДІЛ ІІІ Організаційно-правові основи управління в системі  поліції Великобританії      52
3.1. Загальні характеристики системи управління персоналом поліції  52
3.2. Організація зовнішнього відбору кандидатів на службу у поліцію  59
3.3. Внутрішній відбір кандидатів: основні етапи, вимоги          62
ВИСНОВКИ  72
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ         75

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:

Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

79

Рік написання:

2010

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

За роботу - Правовий стутус поліції Великобританії

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу [email protected] і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д.; 4) Оплата поповненням мобільного телефону або дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

поліції Великобританії у суспільстві, її головних функцій та обов'язків, шляхів подальшого розвитку неодноразово ставали предметом широкого розгляду та обговорення з боку уряду цієї країни, керівництва поліції, поліцейських асоціацій та Поліцейської Федерації, широкої громадськості. Ці питання мають інтерес і для органів внутрішніх справ України, особливо враховуючи характер та зміст тих змін, яких зазнають вони за сучасних умов. Узагальнюючи загальні тенденції розвитку поліції Великобританії за останні десятиріччя, ті зміни, що відбулися у сфері управління поліцією, формування її політики, виклики, яких зазнала поліція цієї країни та їх головні наслідки та впливи, британські дослідники зазначають, що 1990-ті роки - це період певного "вододілу" в історії британської поліції.
Служба, яка протягом тривалого часу розвивалась без суттєвих змін, зберігаючи багато рис та особливостей притаманних їй ще з часу створення у XIX столітті, опинилася наприкінці XX століття у скрутному становищі (або, як зазначають декотрі автори, - у надзвичайному стані). Виклики статус-кво поліції надходили з різних сторін, загрожуючи суттєво змінити характер "британського шляху" поліції від питань структури та управління поліцією до умов праці поліцейських та визначення того, чим саме вони повинні займатися.
Про складність та неоднозначність процесів, що відбуваються у поліції Великобританії свідчить невеличкий фрагмент із дослідження Р. Моргана та Т. Ньюберна "Майбутнє поліції". Автори, зокрема, зазначають, що традиційно англійці, особливо політичні діячі, вважали свою поліцію найкращою у світі. Британський "Боббі" був символом політичної цілісності, культурної однорідності та моральної згоди: один. неозброєний, він патрулював дільницю і британці дійсно питали його котра година. Але зараз, на думку авторів, у суспільстві має місце криза довіри до поліції. Зростають показники злочинності, поліція все частіше використовується для забезпечення порядку під час виступів протесту, страйків тощо. Широкого резонансу у суспільстві набули скандали, пов'язані із поліцейською корупцією, зловживанням службовим становищем з боку поліцейських чинів [67, с. 1; 47]. Зміни у ставленні громадськості до поліції певним чином характеризує карикатура, що надрукована на сторінках газети "Gardian". Вона зображає чоловіка, який запізнився на зустріч. На своє виправдання він говорить: "Я запитав у поліцейського котра година і він збрехав" [67, с. 1]. Наприкінці 2000 р. Ч. Стерн на сторінках газети "Mail", характеризуючи проблеми, з якими за сучасних умов стикається поліція, відмічав, що за свідченням самої поліції, вона сьогодні є деморалізованою, неукомплектованою і перевтомленою. Він наводить деякі результати опитування поліцейських службовців графства Суффолк, яке було проведене Поліцейською Федерацією у вересні 2000 р. У цьому дослідженні взяли участь більш ніж 1000 констеблів, сержантів, інспекторів та головних інспекторів поліції.
За результатами дослідження виявилося, що майже всі опитані поліцейські (98,3%) вважають, що діяльність поліції не відповідає очікуванням населення. На думку 82,7% опитаних, населення не розуміє їх роботи. Секретар Поліцейської Федерації графства Суффолк К. Бургесс, коментуючи ці дані, звертає увагу на те, що більшість законослухняних громадян мають невеличкі контакти з поліцією або не мають їх зовсім. Вони не розуміють, що місто, яке є спокійним та комфортним для життя у день, вночі стає місцем для вживання алкоголю та інцидентів, пов'язаних з наркотиками. Вони не бачать тих зловживань та насилля, з якими стикається поліція. Що стосується стосунків поліції та політиків, то майже дев'ять із десяти опитаних поліцейських, заявили, що політики не розуміють поліцейської роботи і, що втручання політиків паралізує діяльність поліції (93,7%). К. Бургесс з цього приводу зауважує, що як можуть поліцейські ставитись до політиків та уряду інакше, якщо одному або двом працівникам поліції доводиться вночі контролювати територію принаймні чотирьох невеликих міст та великої кількості селищ. Жорсткої критики з боку учасників дослідження була надана і діяльність Служби кримінального переслідування та судів. Вісім із десяти поліцейських вважають, що вони не підтримуються Службою кримінального переслідування і 84% відчувають, що їх зусилля не підтримуються судами [77, с. 36]. Значного впливу на організацію поліції та поліцейської служби в останні десятиріччя XX століття завдала політика "нового державного управління" уряду партії консерваторів. Особливості цієї політики та характер змін, яких зазнала поліція у результаті її реалізації, призвели, за висновками британських фахівців, до формування нового поліцейського менеджменту як варіанту нового державного управління [76, с. 281-301]. Характеризуючи стан та тенденції розвитку поліції Великобританії

Дисциплінарна відповідальність адвокатів. Види дисциплінарних стягнень
Права суб'єктів патентного права
Право інтелектуальної власності в Україні
Правовий захист державних виконавців
Добровільне особисте страхування
Місцеві фінанси
Первинне і вторинне право ЄС
Правовий стутус поліції Великобританії
ПРЕДМЕТ, ВИДИ СУДОВОЇ ПРОМОВИ
Римське право найдавнішого, класичного та посткласичного періодів
Національна ментальність
Мінімізація фінансових витрат емітента
Молоко і вершки
Торговые барьеры для пшеницы на Украине и в России
Функції релігії та релігійних організацій у суспільстві
Адвокатура
Безперервне навчання працівників
Захист права власності у Римі
Охорона праці
Поняття судової практики та її види. Витребовування майна з чужого незаконного володіння
Правозастосування як стадія реалізації цивільного законодавства України. Поняття та види судових прецендентів
БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
БІЗНЕС-ПЛАН ЛІТЕРАТУРНОГО КАФЕ
ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ ПРОПОЗИЦІЇ. КРИВА А. ЛАФФЕРА. ЕКОНОМІЧНА ПРОГРАМА ФІЗІОКРАТИЧНОЇ ШКОЛИ
Завдання та напрямки контррозвідувальної діяльності СБУ та інших спецслужб країн колишнього СРСР та СНД
Конфлікти та їх вирішення
МОДЕЛЮВАННЯ У НАУКОВОМУ ДОСЛІДЖЕННІ
Облік і аудит доходів і витрат та фінансових результатів комерційного банку
ОРГАНІЗАЦІЯ І ТАКТИКА ДІЯЛЬНОСТІ СПЕЦСЛУЖБ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ ПО ЗБОРУ ІНФОРМАЦІЇ ІЗ ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ - ТАЄМНО
ОСОБЛИВІСТЬ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Суб'єкт і об'єкт наукового пізнання. Поняття наукової методології і методів наукового пізнання
Сутність ефективності запровадження сучасних технологій навчання у викладанні юридичних дисциплін
Товарознавство
Філософія права. Ідея права і правова ідея. Догма права. Поняття онтології права






























*Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, а також наслідки, які можуть виникнути унаслідок їх використання. Дані, що стосуються конкретних підприємств, імена є вигаданими, будь-який збіг - випадковий.
stydentam.org.ua © 2009-2015
KMindex Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
page views